01.des
25.nov
Alfalfa vant sitt løp på Lenagen i kveld - Gratulerer så mye til dere alle - både eiere, trener, og kusk :-)

En glad gjeng :-) Beate Halvei som trener hesten, Mona Fjorden og Arne Jakobsen
11.nov
"Vi har valt Sharapova till "Folksam Månadens Häst på Åby" för hennes prestationer under oktober".
Greger Söderberg Folksam Djurförsäkringar
06.nov
Gill Silvio etter Chrissie Silvio vant sitt andre løp på Halmstad på mandag. Nok en gang - gratulerer til teamet rundt Gill Silvio!
Gratulerer også til
Arne Petter Fossen og Flybyjet som gikk seirende ut at sitt V-75-løp på Leangen lørdag 1.november :-)
24.okt
Sharapova imponerer igjen! - den 22.oktober satt hun ny svensk rekord over 2640 meter for utenlandsfødte hopper på tiden 1.15,5a. Vi retter STOR takk til stall Goop som gjør en fantastisk jobb med Sharapova! Les mer her Mer om Sharapova her

©Stall Goop
Sharapova setter ny svensk rekord på Solvalla
Flere gode nyheter :-) Silver Tap og Flybyjet tok hver sin seier på Leangen 20.oktober. Gratulerer til Geir Arne Leinum og Arne Petter Fossen! Vi gleder til fortsettelsen!
17.okt
Fiery Chip og datter Agelina BR har kommet hjem, vi gleder oss til å inkludere disse i avlsarbeidet, og retter en takk til dere alle som har tatt godt vare på dem i tiden de har stått utenlands.

Fiery Chip med datter Angelina BR
09.okt
SHARAPOVA beviste formen nok en gang, og vant meget lett på Solvalla i kveld (8.okt). Det er bare å takke - atter en gang - teamet rundt Sharapova – Olle, Bjørn og Dessi -Tusen takk J
En gledelig nyhet fikk vi ved at Gill Silvio etter Chrissie Silvio debuterte med seier på Halmstad, vi gleder oss til å følge henne videre, gratulerer!
Flybyjet vant på Leangen mandag 6.oktober – Gratulerer så mye til Arne Petter Fossen, som gjør en kjempejobb med hesten!
20.sept
SHARAPOVA OG STALL GOOP GJORDE DET IGJEN!! På Åby travbane gikk Sharapova vinnerløpet på 13.6 2160m (volte) ! Ny svensk rekord for utenlandskfødte 4 års hopper - nok en KJEMPETAKK til stall Goop - Olle, Bjørn og Dessi !!
Mer om løpet; Svenske Travronden) Klikk her og for (Trav og Gallopp-Nytt ) Klikk her
16.sept
Informasjon om våre avlshopper lagt ut

Ingen late dager på stallen...her er det Asgeir og Anne som er i sving med vaskeutstyret :-)

11.sept
SHARAPOVA gikk et sterkt løp på Åby travbane der hun seiret og satt banerekord for utenlandskfødte 4 års hopper på tiden 15.0/2160 volte - Vi ønsker å takke stall Goop - Olle, Bjørn og Dessi for den meget gode jobben de gjør med Sharapova :-)

(Foto B.Rishaug)
Sharapova
25.aug
Det er i dag skjekket de 3 siste hoppene .Delightful Volo er drektig med Kadabra og Neshe er drektig med Muscles Yankee. Sister Sahbra er tom.Det er årets resultat,som er meget bra.
20 av 21 er drektige
- Mange takk for all god hjelp fra Lauvåsen avlsstasjon.
Sharaprova ble nummer to i sitt løp på Axevalla den 22.august
20.aug
Flybyjet e:Coctail Jet u:Lady Beautiful startet på leangen 18/8-08 i sin 5. start og tok sin 4. seier.Topp prestasjon.Gratulerer til Arne Petter som har gjort en kjempejobb med hesten og fått han så bra som han nå er.Vi er spent på fortsettelsen.      

Flybyjet
Muscleman e:Muscles Yankee u:Neshe var ute i mønstringsløp på Sørlandet 17/8 -08.Kom i mål på 26,9 og avsluttet siste 500 i 16 fart. Øystein Tjomsland var meget godt fornøyd med hesten som er solgt til Eirik Djuve.
11.aug
Sharapova vant på Ørebro fredag 8 august.  

Sermoniplass - Sharapova og trener Bjørn Goop og undertegnede :-)

Oppasser Dessi , SHARAPOVA og stolt eier Bjørn Rishaug
08 aug
Avlshopper oppdattert
04 aug
Avlshopper - Årgang-2007 - Årgang 2008 - Hingstevalg 2008 oppdatert
23.juni
Nye bilder - Årgang 2008 og 2007